۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷
کد خبر 14000911205977

عکاس:سیدحسن ایزانلو

«داورزن» در غربی‌ترین نقطه استان خراسان رضوی را همه با فلفل‌های تند و آتشین اش می‌شناسند، می‌گویند بیش از ۲۰۰ سال است کشاورزان این منطقه نسل به‌نسل فلفل قرمز بومی منطقه را می‌کارند. شرایط آب و هوایی و اقلیمی داورزن آن را مستعد تولید فلفل تندی کرده که حتی هندی‌ها هم خواهان آن هستند. این شهرستان به پایتخت فلفل ایران نیز شهرت دارد. مردم خونگرم روستای «چشام» این شهرستان با برداشت این محصول کارشان به پایان نمی‌رسد چرا که پس از برداشت باید این محصول را فرآوری و به فروش برسانند.

 

برچسب‌ها